Feriepenge

FerieKonto og Feriepengeinfo

Selvbetjening

Viser 10 af 11
 • Indberet dobbeltforsørgelse

  I denne selvbetjening kan I som kommune eller a-kasse give FerieKonto besked, hvis I har en borger, der har modtaget dobbeltforsørgelse.

 • Indmeld eller udmeld virksomhed

  I denne selvbetjening kan I som feriegarantiordning indmelde og udmelde de virksomheder, I garanterer for. Det er også her, I kan rette i jeres tidligere indberetninger.

 • Overførsel af ferie

  I denne selvbetjening kan I overføre ferie for timelønnede og nyansatte funktionærer. I kan overføre 'ferie ud over 4 uger' (tidligere 5. ferieuge) og 'ferie op til 4 uger pga. feriehindring' (barsel, sygdom el. andet).

 • Se betalinger og indberetninger til FerieKonto

  Denne selvbetjening er for arbejdsgivere, der bruger FerieKonto som feriepengeudbetaler. Her kan I få en oversigt over jeres betalinger og indberetninger, se jeres saldo hos FerieKonto, betalingslinje og eventuelle rykkere.

 • Se indberetninger som arbejdsgiver

  Denne selvbetjening er for arbejdsgivere, som ikke selv udbetaler og bruger andre feriepengeudbetalere end FerieKonto, fx en feriekasse eller en administrativ ferieudbetaler. I kan se en oversigt over jeres indberetninger til eIndkomst.

 • Se konkursramte virksomheder

  I denne selvbetjening kan I som feriegarantiordning se de virksomheder, der er gået konkurs, som I garanterer for. Er der registreret flere feriegarantiordninger for samme virksomhed, skal I vælge de medarbejdere og ferieår, som I garanterer for.