Virk Assistenten

Personlige digitale forløb for din virksomhed

Der er mange ting at holde styr på, når du driver virksomhed. Virk Assistenten har samlet en række personlige digitale forløb, der kunne være relevante for din virksomhed. Virk Assistenten hjælper dig, når du starter op eller skal i gang med noget nyt i din virksomhed. Når du bruger Virk Assistenten, kan du være sikker på, at du kommer hele vejen rundt omkring reglerne, og foretager alle de nødvendige registreringer. Undervejs tilpasses forløbene dine svar, så du får netop det forløb der passer til din situation.

Når du afspiller videoen vil udbyderen sætte cookies på din computer
Læs mere om cookies på Virk

Personlige digitale forløb

Start virksomhed

Der er mange ting at holde styr på, når du skal starte ny virksomhed. Med Virk Assistenten føres du trygt igennem alle de nødvendige valg og registreringer, så du kan starte din virksomhed korrekt.

Start virksomhed

Luk virksomhed

At lukke sin virksomhed er mere end at afvikle sit CVR-nummer. Med Virk Assistenten føres du trygt igennem alle de nødvendige valg og registreringer, så du kan lukke din virksomhed korrekt med betalingserklæring.

Luk virksomhed

Ansæt første medarbejder

Der er mange ting at holde styr på, når du skal være arbejdsgiver. Med Virk Assistenten føres du trygt igennem alle de relevante regler og nødvendige registreringer, så du er klar til at ansætte din første medarbejder.

Ansæt første medarbejder

Ansæt udenlandsk medarbejder

Forløbet hjælper dig som arbejdsgiver og din kommende medarbejder igennem de nødvendige ansøgninger og registreringer for at medarbejderen kan arbejde lovligt i Danmark og du på hurtigste vis bliver klar til at udbetale løn til medarbejderen.

Ansæt udenlandsk medarbejder

Udbetal løn til dig selv

At udbetale løn til dig selv er mere end lønhåndtering. Med Virk Assistenten føres du trygt igennem de relevante regler og nødvendige registreringer for at blive klar til at udbetale løn til dig selv.

Udbetal løn til dig selv

Opstart af fødevarevirksomhed

Der er mange ting at holde styr på, når du skal starte ny fødevarevirksomhed. Med Virk Assistenten føres du trygt igennem alle de nødvendige valg og registreringer, så du kan starte din virksomhed korrekt.

Opstart af fødevarevirksomhed