Gå direkte til indhold

Virk Assistent

Personlige digitale forløb for din virksomhed

Der er mange ting at holde styr på, når du driver virksomhed. Virk Assistent har samlet en række digitale forløb, der kunne være relevante for din virksomhed.

Når du afspiller videoen vil udbyderen sætte cookies på din computer.
Læs mere om cookies på Virk

Personlige digitale forløb

Start virksomhed - trin for trin

At starte virksomhed er mere end at få et CVR-nummer. Tag dette forløb, og kom godt igennem virksomhedsform, CVR-nummer, NemID, din virksomheds digitale postkasse og NemKonto.

Start virksomhed

Luk virksomhed - trin for trin

At lukke sin virksomhed er mere end afvikling af CVR-nummer. Få hjælp til at sikre dig fortsat adgang til din digitale postkasse, afmelde registreringer, afslutte skatter og afgifter, samt udfylde nødvendige dokumenter.

Luk virksomhed

Ansæt første medarbejder – trin for trin

At blive arbejdsgiver er mere end en ansættelseskontrakt. Tag dette forløb, og kom i mål med: arbejdsgiverregistrering, eIndkomst, arbejdsgiveransvar og lønhåndtering.

Ansæt første medarbejder

Ansæt udenlandsk medarbejder (ikke EU/- EØS) - trin for trin

At ansætte en udenlandsk medarbejder er mere end at opnå en opholds- og arbejdstilladelse. Tag dette forløb, og hjælp din kommende medarbejder med at få opholds- og arbejdstilladelse, CPR-nummer, NemID, Skattekort og bankkonto.

Ansæt udenlandsk medarbejder

Udbetal løn til dig selv - trin for trin

At udbetale løn til dig selv er mere end lønhåndtering. Tag dette forløb, og kom godt igennem arbejdsgiverregistrering, e-indkomst, arbejdsgiveransvar og lønhåndtering.

Udbetal løn til dig selv

Dit første EU-køb af varer - trin for trin

At købe varer i EU er mere end en ordreaflæggelse. Tag dette forløb og få styr på moms-, produkt- og dokumentationsregler og indberetninger der knytter sig til dit køb af varer i EU.

Dit første EU-køb af varer