Gå direkte til indhold

Erhvervsstyrelsen

Mest anvendte selvbetjeningsløsninger

Ændre grønlandsk virksomhed

Ret virksomhedens oplysninger.

Start virksomhed

Registrer din virksomhed og få et CVR-nummer.

Start grønlandsk virksomhed

Registrer din virksomhed og få et CVR-nummer.

Ændre virksomhed

Ret oplysninger i CVR. Registrer eller afmeld virksomheden for moms, import/eksport, lønsum eller som arbejdsgiver. Opret eller afmeld administrativt SE-nummer, anmeld fusion/spaltning, registrer ejerforhold eller reklamebeskyt virksomheden.

Registrer ejerforhold for legale og reelle ejere

Registrer en virksomheds legale og reelle ejere.

Regnskab Basis

Regnskab Basis er et værktøj til at danne og indberette årsrapporter for små virksomheder.

Revisorblanket for faste omkostninger

Som godkendt revisor kontrollerer du perioder og oplysninger i forbindelse med en virksomheds ansøgning om midlertidig kompensation for faste omkostninger som følge af coronavirus/covid-19.

Alle selvbetjeningsløsninger

Viser 10 af 173
 • Afgift af HFC, PFC og SF6 samt CFC - 24.041

  Anvendes i forbindelse med registrering efter CFC-afgiftsloven af virksomheder, der fremstiller eller indfører CFC og visse industrielle drivhusgasser til fremstilling mv. af en række varer.

 • Afgift af kvælstofoxider - 23.035

  Skal bruges af virksomheder, der oplagrer, afsætter, modtager eller forbrænder kul, mineralolieprodukter, benzin, gas mv. jf. Lov om afgift af kvælstofoxider.

 • Afgift af PVC og ftalater - 24.042

  Anvendes i forbindelse med registrering efter Lov om afgift af polyvinylklorid og ftalater og anvendes af virksomheder, der fremstiller, modtager fra udlandet med henblik på videresalg eller som varemodtager. Afgiften er genindført pr 1.1.2021.

 • Afgift af PVC og ftalater - 24.042

  Anvendes i forbindelse med registrering efter Lov om afgift af polyvinylklorid og ftalater og anvendes af virksomheder, der fremstiller, modtager fra udlandet med henblik på videresalg eller som varemodtager. Afgiften er genindført pr 1.1.2021