Gå direkte til indhold

Lønmodtagernes Feriemidler

Lønmodtagernes Feriemidler

Lønmodtagernes Feriemidler administrerer de feriepenge, som jeres medarbejdere har optjent i perioden fra 1. september 2019 til 31. august 2020.

I har som virksomhed indberettet og skal senere indbetale de feriepenge, som blev optjent i overgangsåret til den nye ferielov, til fonden Lønmodtagernes Feriemidler. I modtager en årlig opkrævning for medarbejdere, der fx når folkepensionsalderen eller forlader det danske arbejdsmarked. Det har været muligt for medarbejderne at søge om at få udbetalt feriemidlerne før tid. Dette påvirker ikke jeres indbetalinger til fonden. Det er LD Fonde, der forvalter pengene og har det overordnede ansvar for Lønmodtagernes Feriemidler.

Logo Lønmodtagernes Feriemidler

Mest anvendte selvbetjening

Behold indefrosne feriepenge og se indberetninger

Her kan I bekræfte, at I ønsker at beholde de indefrosne feriepenge, I ikke er blevet opkrævet. Det kan I gøre på fanen 'Behold feriepenge'. I kan også se indberetninger, opkrævninger og indeksering eller indbetale frivilligt for jeres medarbejdere.

Indberet feriepenge i eIndkomst

I skal indberette feriepenge i eIndkomst på Skattestyrelsens hjemmeside.

Genveje

Behold feriepenge

Senest den 31. august skal I give besked, hvis I fortsat vil beholde de resterende feriepenge i virksomheden.

Behold feriepenge

Ny frist for indberetninger

Der er ny frist for at indberetninger, der nedskriver (reducerer) medarbejdernes feriepenge. Fristen er den 28. februar 2022.

Ny frist for negative indberetninger