Gå direkte til indhold

Fødevarestyrelsen

Alle selvbetjeningsløsninger

Viser 10 af 40
 • Anmeld sygdom fra fødevarer - for forbrugere

  Har du som forbruger fået sygdomsymptomer i forbindelse med indtagelse af fødevarer, kan du anmelde dem her. Du skal svare på alle punkter i formularen. Hvis det er vanskeligt at give et præcist svar, skal du give dit bedste bud.

 • Ansøg eller spørg om godkendelse af desinfektionsmidler

  Blanketten skal bruges, når du skal have godkendt brug af desinfektionsmidler i fødevarevirksomheder m.v. Godkendelsen dækker desinfektionsmidler til hele fødevareområdet, yverhygiejnemidler til før malkning og pattedyp/pattespray til efter malkning.

 • Ansøg om dispensation fra øremærkning

  Du kan søge om dispensation til ikke at øremærke kvæg, får eller geder, hvis dyret er født med misdannede ører, eller hvis erstatningsøremærker ikke kan sættes i på grund af skader på ørerne.

 • Ansøgning som 3. partscertificeret

  Foder- eller fødevarevirksomheder kan blive omfattet af 3.partscertificeringskontrolordningen. Virksomheder med et certificeret kvalitetsstyringssystem kan få nedsættelse af antal årlige ordinære kontrolbesøg. Ordningen er frivillig.

 • Bestil vejledningsmøde hos Fødevarestyrelsen

  Brug denne formular, hvis du vil bestille et vejledningsbesøg eller få vejledning i din virksomhed om et emne, du specifikt ønsker at få vejledning om. Bemærk, et bestilt vejledningsmøde er ikke en godkendelse af din virksomhed.