Tilbagebetaling af gebyr for CLC-certifikat

Søfartsstyrelsen

Formularen bruges, når du vil søge om delvis tilbagebetaling af gebyr for CLC-certifikat i årene 10. december 2010 til 1. januar 2016.

Dette skal du bruge:

  • Du får brug for at dokumentere, at du har betalt for et eller flere CLC-certifikater i perioden 10. december 2010 til 1. januar 2016. Begynd med at finde en kvittering i din netbank, og gem den som pdf- eller billedfil. Kvitteringen skal bruges som bevis for, at du har indbetalt et beløb til Søfartsstyrelsen. Hvis du har modtaget en faktura, skal du finde fakturanummeret frem.

  • Hvis du har betalt for flere CLC-certifikater i perioden, er du velkommen til at samle kvitteringerne i én fil. Vi vil dog bede dig om at oplyse samtlige fakturanumre.

  • Når du har fundet kvitteringer og fakturanumre frem, trykker du på knappen [Næste] og går i gang med at udfylde blanketten. Det er vigtigt, at vi får samtlige oplysninger fra dig, så vi kan refundere beløbet så hurtigt som muligt.

Du modtager en kvittering, når du har indsendt blanketten. Vi sender en afgørelse til dig, når vi har behandlet din anmodning om tilbagebetaling. Vi benytter den e-mailadresse du har skrevet i blanketten. Et par dage senere går pengene ind på den konto, du har oplyst os.