Indberetning af pesticidforbrug på golfbaner i Greendata (DA)

Miljøstyrelsen

IT-system, hvor golfbanerne skal indberette deres årlige forbrug af pesticider og størrelsen af hvert element af golfbanen

Dette skal du bruge:

For at få adgang til Greendata, skal golfbanen først oprettes i Greendata med CVR-nummer og P-nummer.

Dette gøres ved at sende en e-mail til Miljøstyrelsen til pesticider@mst.dk og oplyse golfbanens navn, CVR-nummer og P-nummer.

Skriv gerne ’Oprettelse i Greendata’ i emnefeltet på e-mailen. Det er CVR-nummeret på den juridisk ansvarlig virksomhed der skal oplyses til Miljøstyrelsen og registreres i Greendata

Når Miljøstyrelsen har oprettet golfbanen i Greendata kan brugerne logge på Greendata med en MitID medarbejdersignatur, knyttet til CVR-nummeret.

Når man er logget på skal yderligere kontaktinformationer for golfbanen udfyldes i Greendata. Man kan foretage indberetning af pesticidforbruget og baneelementernes størrelse for et kalenderår i perioden 1.1 - 1.3 året efter. Greendata beregner herefter pesticidbelastningen for hvert banelement og samlet og disse oplysninger offentliggøres for alle golfbaner på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Til brug for den lovpligtige indberetning af pesticidforbruget anvendes golfbanens sprøjtejournaler.

Der er desuden en frivillig mulighed for at indberette golfbanens forbrug af gødning (NPK), vand og energi, hvorefter Miljøstyrelsen sender oplysningerne videre til Dansk Golf Union (DGU).