Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
  • Christian X's Vej 39
  • 6100 Haderslev
  • Telefon: 74343434
  • ma-on 9-15, to 9-17, fr 9-13

I Haderslev Kommune arbejder vi hele tiden på at skabe det bedst mulige erhvervsklima. Vi gør vores yderste for at levere en smidig og tilfredsstillende service. Derfor har vi forskellige servicetilbud som erhvervslivet kan gøre brug af.

24-timers erhvervsservice

I Haderslev Kommune støtter vi vores virksomheder. Vi En af de måder vi vil gøre det på, er at sikre, at I får hurtige svar på jeres henvendelser. Vi lover virksomheder, at de hører fra os inden 24 timer.

Ordningen tilbydes førstegangshenvendelser vedrørende byggetilladelser til erhvervsbyggeri, samt miljøgodkendelser, vej- og trafikforhold og lokalplaner, der vedrører erhverv. Vi kontakter jer således inden 24 timer for at kvittere for henvendelsen og aftale det videre forløb. I komplekse sager vil vi invitere til et opstartsmøde, hvor vi afdækker sagen og sammen finder ud af, hvad der skal ske.

Virksomhedskontaktordningen

Virksomheder har mulighed for at få en personlig kontaktperson hos Haderslev Kommune. Det er kommunaldirektøren, direktøren for Erhvervs- og Borgerservice og chefen for Teknik og Miljø, der står til rådighed som kontaktperson.

Kontaktpersonen kan inddrages i aktuelle problemstillinger, udviklingstanker og lignende. Kontaktpersonen supplerer den konkrete sagsbehandling i f.eks. byggesager, miljøsager, planlægningssager, beskæftigelsessager, køb af erhvervsjord mv.