Nye regler
Slagtefjerkræbekendtgørelsen
Bekendtgørelsen fastsætter bestemmelser om forholdsregler vedrørende salmonellose hos fjerkræ samt kontrol af salmonella i fjerkræ og i fersk kød af høns, kyllinger og kalkuner. Endvidere fastsættes bestemmelser om undersøgelse for campylobacter i slagtekyllinger og fersk kød af kyllinger.
Formel titel:
Bekendtgørelse om forholdsregler vedrørende salmonellose hos fjerkræ, kontrol af salmonella i slagtefjerkræ og fjerkrækød samt kontrol af campylobacter i slagtekyllinger og kyllingekød
Forventes at træde i kraft:
01/01/2025
Ansvarlig myndighed:
Fødevarestyrelsen
Ministerium:
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Læs den fulde tekst hos Retsinformation:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2024/1229Ovenstående information er kun vejledende. Gældende dokumenter findes i Retsinformation