Gå direkte til indhold

Selvbetjening i forbindelse med coronavirus/covid-19

Skal du søge kompensation i forbindelse med coronavirus/covid-19, kan du her få et overblik over de forskellige muligheder der er.

Udvalgte selvbetjeningsløsninger

Lønkompensation fra 9. december 2020 til 30. juni 2021

Alle virksomheder kan søge lønkompensation på denne ordning, uanset om de er berørt af forbuddet mod at holde åbent eller ej.

Kompensation for faste omkostninger fra 1. marts til 30. juni 2021

Alle virksomheder kan søge om kompensation til virksomhedens faste omkostninger, hvis den taber omsætning som følge af coronavirus/covid-19.

Kompensation for stedbundne faste omkostninger fra 1. marts til 30. juni 2021

Alle virksomheder kan søge om kompensation til virksomhedens stedbundne faste omkostninger (maksimalt 150.000 kr. per måned), hvis den taber omsætning som følge af coronavirus/covid-19.

[UDLØBET] Kompensation for tabt omsætning fra 1. september 2020 til 28. februar 2021

Ansøgningsfristen var den 31. juli 2021 og er dermed udløbet. Du har dog mulighed for at indsende en ansøgning, hvis Erhvervsstyrelsen har givet dig adgang til at søge.

Søg om støtte, hvis du er arrangør af større arrangementer, der er ændret som følge af coronavirus / covid-19

Der kan søges om kompensation for arrangementer, som, pga. de gældende forsamlingsforbud og/eller restriktioner ifm. coronavirus/covid-19, ikke har kunne afholdes, eller som nødsages til at blive udskudt eller afholdt under væsentligt ændrede forhold

Indberet svindel med en af de erhvervsrettede covid-19 kompensationsordninger

Du kan igennem denne whistleblowerordning anonymt indberette svindel, eller mistanke om svindel med en af Erhvervsstyrelsens covid-19 kompensationsordninger. Din indberetning er et væsentligt bidrag til kontrolindsatsen på området.

Vigtigste fakta

Kom til webinar om slutafregning

Hvis du skal i gang med slutafregning af Covid-19 kompensationsordning, kan du tilmelde dig flere webinarer, hvor vi gennemgår, hvordan du indberetter til slutafregning.

Kom til webinar om slutafregning