Gå direkte til indhold

Praktikplads-AUB

Praktikplads-AUB

Betaling

I skal enten betale et bidrag eller have en udbetaling fra Praktikplads-AUB. Det afhænger af, om I ansætter færre eller flere elever end jeres mål.

AUB opdaterer løbende jeres forskudsopgørelse ud fra oplysninger om jeres erhvervsuddannede medarbejdere og jeres elever. I juni året efter får I en årsopgørelse, hvor I kan se resultatet fra sidste år.

Udbetaling fra Praktikplads-AUB

Hvis I har ansat flere elever end jeres mål, får I en udbetaling fra Praktikplads-AUB.

Udbetalingen indgår automatisk i den næste opkrævning fra Samlet Betaling. Det betyder, at beløbet bliver modregnet i de opkrævninger, I evt. skal betale til Samlet Betaling for fx AUB, FerieKonto mv.

Læs mere om Samlet Betaling

Bidrag til Praktikplads-AUB

Hvis I ikke har opfyldt jeres mål for elevpoint, når året er slut, skal I betale et bidrag til Praktikplads-AUB. I skal betale 27.000 kr. pr. elevpoint, I er under jeres mål. Eksempel: Hvis I har et mål på 2,5 elevpoint og kun har opnået 2 elevpoint, mangler I 0,5 elevpoint for at nå målet. I skal derfor betale 13.500 kr. i bidrag til Praktikplads-AUB (27.000 kr. x 0,5 elevpoint = 13.500 kr.).

Hvordan betaler vi bidraget?

Hvis I skal betale et bidrag til Praktikplads-AUB, bliver det automatisk opkrævet i den næste opkrævning fra Samlet betaling.

Læs mere

Lovgivning mv.

Her kan I finde lovgivning, klagevejledning og information om, hvordan vi behandler personoplysninger.

Find lovgivning mv.

Opdateret 31.05.2021