Gå direkte til indhold

Detail- og engroshandel

Selvbetjening for Detail- og engroshandel

Viser 10 af 16
 • Datterselskaber i udlandet

  Statistikken belyser udvikling i dansk erhvervslivs aktiviteter i udenlandske datterselskaber. Her indberettes branche, beskæftigelse og omsætning i dansk kontrollerede datterselskaber i udlandet.

 • Detailomsætningen af økologiske fødevarer

  Statistikken belyser udviklingen i detailomsætningen af økologiske fødevarer. Her indberettes salg fra supermarkeder, onlinehandel og varehuse samt grossisters engrossalg til detailhandelen - ekskl. til supermarkeder og varehuse.

 • Engroshandlens lagre

  Statistikken belyser udvikling og bevægelser i værdi af engrosfirmaers lagere. Her indberettes værdi af lagre af råvarer, varer under fremstilling, færdigvarer og handelsvarer ved udgangen af hvert kvartal.

 • Forbruger- og nettopriser

  Statistikken belyser prisudviklingen på varer og tjenester, der indgår i danske husholdningernes forbrug. Her indberettes aktuelle salgspriser for virksomhedernes mest omsatte varer og tjenester.

 • Handel med patenter og andre IP-rettigheder

  Statistikken belyser omfang og udvikling i handel med IP-rettigheder, fx patenter, brugsmodeller, varemærker og design, inden for alle brancher. Her indberettes køb og salg af IP-rettigheder og køb og salg af licenser til at udnytte IP-rettigheder.

 • Industriens produktion og omsætning

  Statistikken belyser udvikling i industriens produktion, omsætning og eksport. Her indberettes industrivirksomheders produktion og omsætning fordelt på eksport- og hjemmemarked. Skibsværfter og bådebyggerier skal endvidere indberette arbejdstimer.

 • Industriens salg af varer

  Statistikken belyser udvikling i industriens salg af varer fordelt på brancher. Her indberettes mængde og værdi af industrivirksomheders varesalg fordelt på varekoder.

 • Intrastat - IDEP.web

  Intrastat er en væsentlig kilde til statistikken over Danmarks udenrigshandel med varer. I IDEP.web kan du indberette via upload eller indtaste data manuelt og gemme de mest benyttede lande- og varekoder.